_____________________________________________________

NIEUWS!!

Zaterdag 11 mei

We zijn al weer een paar weekjes verder en de jongen zijn hard gegroeid. Ze zijn nu meer dan 4 weken oud en staan nu bij het kopje TE KOOP. Verder heb ik besloten om er een nieuw ras bij te nemen, de blauwoog pool! Erg mooie konijnen, heb nu een voedster zitten en een rammetje verwacht ik over 2 weken. Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat, als het allemaal lukt ga ik er ook mee naar shows waar ze gekeurd worden. De site wordt aangepast en er komen nieuwe pagina's bij over dit mooie ras.

Maandag 22 april
9 april is er een nieuw nestje geboren!! Snowy is de gelukkige moeder van 5 gezonde konijntjes, en Gio is de trotse vader. Voor meer informatie: NESTJES

Vrijdag 8 maart
Nestje van Yesenia staan bij te koop! Nieuwe foto's.

Zaterdag 2 maart
Nieuwe foto's gemaakt van de kleintjes! Ze zijn nu 3 weken oud en de geslachten zijn inmiddels bekend. Zie nestjes.

Zaterdag 16 februari
Foto's van het nestje 8 februari staan bij NESTJES

Woensdag 13 februari (2013)
Het eerste nestje dit jaar is geboren! Uit de combinatie Yesenia en Gio zijn, op 8 februari, 3 mooie jongen gekomen. Ze zijn nu 5 dagen oud. Foto's volgen!

Dinsdag 13 november
Tijd voor een nieuwe update die zeker nodig is! Zoals ik al zei kregen we een prachtig havanna hollander rammetje hier te wonen, inmiddels is hij uitgegroeid tot een mooi konijntje. Voor een foto zie kopje RAMMETJES. Yesenia staat inmiddels binnen, en verwacht haar jongen over 2 weken als alles goed is gegaan. Voor de rest is er niet veel gebeurd qua verhuizingen en alles is zo'n beetje hetzelfde gebleven. Wel hebben we helaas treurig nieuws te melden dat onze mooie Züky plots overleden is.. Waaraan ze is gestorven was helaas niet te zien..

Vrijdag 10 augustus
Na een lange tijd geen update te hebben gehad, hier weer een nieuwe.
Het is hier de afgelopen tijd erg rustig geweest qua jonge konijntjes, met name door mijn nieuwe opleiding die veel tijd inneemt. Verder is Semmy verhuisd naar een nieuwe familie waar er goed voor hem gezorgd zal worden, ik wil graag met andere kleurslagen verder gaan. Ik heb een nieuwe foto van Yesenia bij VOEDSTERS neer gezet, en wat is ze een prachtig konijntje geworden! Hier ben ik dan ook erg trots op. Volgende week verwacht ik een heel mooi havanna hollander rammetje op te kunnen halen met een erg mooie aftekening.
In de winter zal ik pas weer nieuwe nestjes hebben, ik verwacht dan 2 nestjes te hebben van Bella en Yesenia. Deze komen dan gezellig binnen te staan met hun jongen. Hieronder een foto van Yesenia:

Zaterdag 23 juni
Yesenia is bij kopje VOEDSTERS geplaatst, een erg mooi oranje voedstertje. Haar moeder is Evy en haar vader Semmy. Het kopje VORIGE NESTJES is ook bijgewerkt.

Zondag 10 juni
Alle kleintjes zijn nu verhuisd of gereserveerd, Nikyta is ook gereserveerd. Het kleine oranje konijntje van Evy blijft hier wonen en zal binnenkort bij het kopje 'voedsters' komen te staan. Volgend jaar mag zij hier voor mooie kleintjes zorgen.

Donderdag 3 mei
Inmiddels zijn beide kleintjes van Bella verhuisd, en het konijntje van Nikyta staat inmiddels bij te koop en kan gereserveerd worden. Evy heeft ook 2 hele mooie kleintjes gekregen. Deze staan bij nestjes en te koop.

Woensdag 4 april
Gisteren zijn er nieuwe foto's gemaakt, de konijntjes zijn weer 1 weekje ouder. Het nestje van Bella staat bij te koop en zijn allebei gereserveerd. Het kleintje van Nikyta is nu 2 weken oud en staat nog bij het kopje NESTJES.

Dinsdag 27 maart
Vandaag zijn er weer foto's gemaakt, de 2 kleintjes van Bella zijn nu 5 weken oud zie TE KOOP. Ook is Nikyta voor het eerst moeder geworden van 3 kleintjes waarvan 2 helaas lethaal.. Vandaag is het nestje 1 week oud en is te bezichtigen bij NESTJES.

Dinsdag 20 maart
Kleintjes van Bella zijn nu 4 weken oud en bij TE KOOP geplaatst. Vanaf vandaag kunnen ze gereserveerd worden. Ook zijn er nog 2 nestjes op komst van Snowy en Nikyta. Die zullen vandaag of morgen geboren kunnen worden.

Woensdag 14 maart
Gisteren zijn er nieuwe foto's gemaakt, de gewichten en de oorlengtes zijn voor het eerst gemeten. Kijk bij NESTJES. Met 4 weken worden de kleintjes bij te koop geplaatst en kunnen ze gereserveerd worden.

Dinsdag 6 maart
Foto's gemaakt van de kleintjes van Bella, ze zijn nu 2 weken oud en doen het super! De kleuren zijn nu volledig te zien en de oogjes zijn open gegaan. Foto's staan bij het kopje NESTJES.

Maandag 27 februari
De jongen van Bella zijn bijna 1 week oud en je kunt al zien wat voor kleurtjes ze hebben. Ik heb een paar foto's gemaakt. Helaas heeft 1 kleintje het niet gered, helaas.. Voor de foto's ga naar het kopje; NESTJES.

Donderdag 23 februari
Niet zo heel erg leuk nieuws vandaag.. De 5 kleintjes van Senne hebben het niet gehaald.. Het zag er allemaal erg goed uit, maar toen ik uit school kwam had Senne uit stress het nestje verplaatst naar een andere hoek waardoor de kleintjes bloot kwamen te liggen.. Erg sneu nieuws.. De kleintjes van Bella daar in tegen doen het allemaal prima!

Dinsdag 21 februari
Ook Bella is vanmorgen moeder geworden van 3 gezonde jongen! De kleintjes van Senne doen het nog steeds prima, en ze is een goede moeder!

Maandag 20 februari
De planningen zijn bijgewerkt, Snowy en Nikyta verwachten beiden hun jongen half maart. Zie kopje PLANNINGEN.

Dinsdag 24 januari
Er zijn nieuwe foto's gemaakt van Snowy en Nikyta zie kopje VOEDSTERS
Ook worden er nog nieuwe foto's gemaakt van Evy en Bella. Ook heb ik alle gewichten en oorlengtes opnieuw gemeten, de konijnen zijn allemaal erg mooi uitgegroeid.
Ik verwacht half februari weer nieuwe nestjes van Bella en Senne, zie PLANNINGEN

Yesenia.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player